Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

Accepta Rebutja Més informació
n° visites: 71472   |    |  Avís legal
 
 
 
     
ARKENGINY, SCP:               
     

La nostra empresa, ARKENGINY, SCP ha treballat en el mon de l'Enginyeria, convertint—se en una empresa amb projecció de futur en serveis professionals d'Enginyeria.

La fortalesa distintiva d’ARKENGINY esta basada en la perspectiva global amb la que realitza els seus projectes industrials.

ARKENGINY assumeix que els conceptes i valors de qualitat, competitivitat, transparència, ètica professional, seguretat industrial i respecte al medi ambient son part essencial de la cultura de la nostra empresa.  També, com a part indispensable, Ia confiança que ens ha dipositat un nombrós conjunt de clients, confiança amb la que ARKENGINY ha intentat   respondre amb tota la il·lusió i responsabilitat. Aquesta fita ha estat possible gracies a un sòlid equip humà amb experiència, base que ens permet convertir projectes en realitats al servei de les persones.
 


 
Èquip humà    

ARKENGINY OFICINA TECNICA, CIF:J65210569, Pere Vilella, 4-6 1, 4, 08243 - Manresa, Cont.: santi@arkenginy.cat